0888 05 76 75

Смяна на дисплей на Samsung A54

Смяна на дисплей на Samsung A54

Смяна на дисплей на Samsung A54

Дисплея на Samsung A54 е 6.4-инчов Super AMOLED с опресняване 120Hz, поддържащ технологията HDR10+ с резолюция 1080 x 2340 пиксела. Цветовете са ярки и динамични дори и при ярка слънчева светлина. Въпреки защитата на дисплея с Corning Gorilla Glass 5 се случва да се изпусне телефона и да се счупи. При проблем свързан с дисплея, не се колебайте да се свържете с нас. Ние от Сервизен център SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на Samsung A54. Без значение дали имате изгорели пиксели, маслени петна, ивици или въобще не свети.

Какво е качеството на резервната част, която използваме?

В нашият сервиз държим на качеството! Поради тази причина за този модел предлагаме само оригинални дисплеи. При използването на оригинален дисплей се елиминират последващи проблеми, като:

Неправилна работа на тъчскрийна

Бледи цветове и слаба осветеност при силна слънчева светлина

Проблемна работа на сензорите за близост и други

Колко време отнема смяна на дисплей на Samsung A54?

В повечето случай ремонта отнема около 1-2 работни дни. Това зависи основно от натовареността на сервиза ни. Разбира се, предлагаме и експресни услуги, когато това е възможно. Подмяната на екрана се извършва със специализирано оборудване. Нашият екип е специализиран в този вид ремонт.

Сигурност за информацията!

Новите модели на Samsung работещи с операционна система Android 13 имат вградена функция, която позволява устройството да бъде стартирано в „Сервизен Режим“. По този начин клиента е сигурен за данните си и личната информация, а за нас е много по-лесно да извършим пълен тест на устройството без да ни пречат допълнителни приложения и програми. Разбира се, дори и да нямате тази функция в устройствата си, не трябва да се притеснявате. Ние много държим на сигурността на информацията и личните данни. Можете да бъдете спокойни!

Смяна на стъкло на Samsung A54

Ако ви е счупено само стъклото на дисплея ние можем да го сменим. По този начин запазване оригиналния дисплей и сменяме само стъклото. Това се извършва на специализирано оборудване и изисква малко повече време отколкото да се смени целия дисплей, но цената е по-ниска. За повече информация можете да се свържете с нас.


Как да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Поставяне на стъклен протектор

Смяна на лентов кабел

Позвъни сега!