0888 05 76 75

Смяна на дисплей на Samsung A34 5G

Смяна на дисплей на Samsung A34 5G

Смяна на дисплей на Samsung A34 5G

Samsung A34 5G разполага с 6.6 – инчов Super AMOLED дисплей със 120Hz опресняване с резолюция 1080 x 2340 пиксела. Това е и най – уязвимата част на телефона. При проблем свързан с него, не се колебайте да се свържете с нас. Ние от Сервизен център SN MOBILE град Бургас предлагаме услугата Смяна на дисплей на Samsung A34 5G.

Как да разберем дали дисплея е за смяна или е счупено само стъклото?

Ако екрана е черен, има петна, линии, изгорели пиксели или не работи тъчскрийна означава, че дисплея е повреден и се налага смяна на екрана. Ако е счупено само стъклото и изброените по-горе не са налични, може да се смени само стъклото на дисплея. Това отнема по-дълго време за ремонт в сравнение със смяната на целия дисплей поради естеството на процеса.

Какви резервни части използваме?

Ние от SN MOBILE предлагаме само оригинални дисплеи за Samsung. По този начин ние гарантираме най-високо качество на предлаганата услуга.

Колко време отнема смяна на дисплей на дисплей на Samsung A34 5G?

При нас този вид ремонт се извършва в рамките на 2 работни дни. Разбира се това зависи от натовареността на сервиза ни. За повече информация можете да се свържете с наш служител.

Предлагате ли стъклени протектори?

Да, разбира се. Ние предлагаме стъклени протектори най-висок клас, който защитава екрана ви. Протектора покрива почти цялата част на екрана.

Оригиналния дисплей пристига с рамката, така че е желателно когато се свържете с нас да знаете какъв е цвета на телефона или да ни предоставите ИМЕЙ номер за да може ние да го проверим!!!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Смяна на стъкло на дисплей на Samsung

Поставяне на стъклен протектор

Call Now ButtonПозвъни сега!