0888 05 76 75

Ремонт на Samsung A34 5G

Ремонт на Samsung A34 5G

Samsung A34 5G разполага с 6,6 – инчов Super AMOLED дисплей със 120Hz опресняване с резолюция 1080 x 2340 пиксела. Пуснат е на пазара Март 2023г. Разбира се, ние от Сервизен център SN MOBILE град Бургас предлагаме услугата Сервиз и ремонт на Samsung A34 5G. При наличие на проблем свързан с телефона Ви, не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация. В повечето случаи консултацията със специалист Ви спестява много проблеми. Ще споменем най-честите проблеми и въпроси свързани със Samsung A34 5G.

Колко време отнема ремонта?

В повечето случаи ремонта на телефон Самсунг отнема 2 работни дни. Разбира се това зависи от натовареността на сервиза ни, както и проблема на телефона. При смяна на дисплей на Самсунг в повечето случаи ремонта трае 2 дни. При ремонт на букса за зареждане ремонта е около 1 ден. Ние разполагаме с нужното оборудване и дългогодишен опит за да отстраним повредата в телефона Ви.

Някои от най-честите услуги свързани със Samsung A34 5G са:

Смяна на дисплей

Смяна на батерия

Ремонт на букса за зареждане

Смяна на заден капак

Смяна на стъкло на камера

Ремонт на слушалка или микрофон

Смяна на камера или стъкло на камера

Преинсталиране на софтуер

Премахване на акаунти като Google или Samsung

Какви резервни части за Samsung използваме?

В нашия сервиз за телефони във Бургас ние се стремим да използваме само оригинални части. Задължително се уведомява клиента каква част ще се използва за ремонта на телефона му. Специално за смяна на дисплей на Самсунг използваме САМО оригинални дисплеи, както и батерии.

Каква е цената за ремонт на samsung A34 5G?

В нашия сервиз първо се прави диагностика на устройството, за да се установи причината за проблема и след това се преминава към информиране на клиента за проблема, както и цената за ремонт. По този начин ние сме сигурни в проблема и можем да дадем гаранция за ремонта. За актуална цена можете да се свържете с нас.

Как да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Поставяне на стъклен протектор

Преинсталиране на телефон

Call Now ButtonПозвъни сега!