0888 05 76 75

Премахване на Google акаунт Samsung A30s

SN MOBILE > Блог > Блог > Премахване на Google акаунт Samsung A30s
Премахване на Google акаунт Samsung A30s
Премахване на Google акаунт  Samsung A30s

Премахване на Google акаунт  Samsung A30s

В нашият сервиз за телефони беше оставен Samsung A30s за премахване на Google акаунт. Клиента е забравил паролата на екрана. В опит да си спомни паролата въвежда прекалено много пъти, грешна парола и в следствие на това телефона се блокира. Това е с цел сигурност. Клиента ни връща фабрични настройки на устройството. След опит за активация на телефона стига до стъпка, в която се изисква въвеждане на Google акаунт. Клиента не го помни.

Оттук поемаме ние.

След диагностика от страна на нашите техници преминаваме към премахване на Google акаунт. След няколко часа телефона е с премахнат Google акаунт и активиран.

Вече може да се впише всякакъв Google акаунт. Клиента си получи телефона готов за използване и отново ще може да го ползва както преди.

Колко би струвало премахване на Google акаунт на Samsung A30s?

Цената се определя спрямо модела на телефона, версията на операционната система, както и дали е имало неуспешни опити за премахване, които биха усложнили ремонта.

Колко време отнема премахването на Google акаунта?

Срока за премахването на Google акаунта е строго индивидуално спрямо мобилното устройство. Най-често срока е от няколко часа до 1 работен ден. Когато устройството Ви бъде готово веднага наш сътрудник ще се свърже с Вас.

Ако имате подобен проблем с вашият телефон, не се колебайте да се свържете с нас.

Как да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung A20e

Сервиз за Samsung A40

Call Now ButtonПозвъни сега!