0888 05 76 75

Ремонт на клавиатура на лаптоп

SN MOBILE > Ремонт на лаптопи > Ремонт на клавиатура на лаптоп
ремонт на клавиатура на лаптоп

Ремонт на клавиатура на лаптоп

Клавиатурата е важен компонент от правилното функциониране на всеки лаптоп. Често се случва тя да бъде залята с течност. При наличие на проблем, не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE Сервиз за компютри Бургас предлагаме услугата ремонт на клавиатура на лаптоп.

Причини за повреда на клавиатура на лаптоп

Най-честите причини за подмяна на клавиатура на лаптоп е при заливане с вода или други течности. Разбира се има случаи, в които някои копчета от клавиатурата спират да работят. Извършва се диагностика и ако се наложи се сменя с нова.

Смяна на клавиатура на Asus във Бургас

Ние специализираме в извънгаранционното обслужване на всички модели лаптопи. Някои от тях са MacBook, Asus, Acer, MSI, Lenovo, HP, Sony, Toshiba и много други. Без значение от марката на лаптопа ние ще Ви помогнем.

Как се сменя клавиатура?

Смяната на клавиатурата при различните марки и модели лаптопи се различава. При някои е много лесно да се смени и ремонта може да бъде извършен в рамките на един час. Други модели е нужно да бъде разглобен целия лаптоп за да се смени. Това отнема повече време. Ние разполагаме с нужното оборудване и квалифицирани техници за да извършим такъв вид ремонт без излишно губене на време.

Смяна на клавиатура на лаптоп цена?

За актуална цена за смяна на клавиатура на лаптоп можете да се свържете с нас.

Други услуги

Други услуги, които предлагаме са почистване на клавиатура от прах, поставяне на кирилица/бг клавиатура на лаптоп/, възстановяване на бутони и клавиш на лаптоп и много други. Някои клавиатури се сменят лесно и бързо, други изискват пълно разглобяване на лаптопа. За актуална информация можете да се свържете с нас.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Счупена букса на телефон

Смяна на лентов кабел

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!