0888 05 76 75

Сервиз за Nokia 4.2

SN MOBILE > Ремонт на Nokia > Сервиз за Nokia 4.2
Сервиз за Nokia 4.2
SN MOBILE

Ремонт и сервиз за Nokia 4.2 в град Бургас

Nokia 4.2 попада в средният клас мобилни телефони, но това по никакъв начин не означава, че е с ниско качество на изработка. Телефона е захранван от процесор Qualcomm Snapdragon 439 базиран на 12-нанометрова технология. На разположение са две версии: с 2GB RAM и 16GB вътрешна памет или 3GB с 32GB  свободна вътрешна памет. Свободното място за съхранение може да се увеличи на 400GB благодарение на карта памет. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Nokia 4.2 в град Бургас.

???? Смяна на дисплей на Nokia 4.2

???? Смяна на стъкло на Nokia 4.2

Nokia 4.2 е оборудвана с 5.71-инчов IPS дисплей с резолюция 720 х 1520 пиксела. Дисплейят на Nokia 4.2 заема 76.6 % от предната част на телефона. Това го прави уязвим при изтърване и лесно може да бъде повреден. Ако имате проблем свързан с дисплея, стъклото или тъчскрийна на Nokia 4.2 не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви консултираме безплатно какъв би бил най-удачния вариант за ремонт на Вашето устройство.

???? Смяна на батерия на Nokia 4.2

Батерията на Nokia 4.2 е 3000 mAh. Тя е вградена и е желателно да бъде сменена само в сервиз, защото лесно може да бъде деформирана и оттам да се възпламени. Нашият екип има нужното иборудване и опит и ще извърши смяната на батерията на Nokia 4.2 за Вас без излишно губене на време и средства.

????Смяна или ремонт на камери на Nokia 4.2

Nokia 4.2 разполага с двойна задна камера. Основната е 13MP, а втората е 5MP. В предната част има една камера с 8MP. При наличие на проблем с камерата, без значение дали камерата на Nokia 4.2 не фокусира или не работи въобще, можете да се свържете с нас за да Ви помогнем. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Nokia 4.2 в град Бургас.

????Nokia 4.2 не зарежда

В долната част на Nokia 4.2 е разположен порта за зареждане, който представлява usb конектор. При дълго използване на телефона докато е на зарядно или просто неправилно вкарване на захранващият кабел е възможно буксата за зареждане на Nokia 4.2 да се повреди. Донесете вашето устройство в нашият сервиз. Ще му бъде направена диагностика за да бъде установен точният проблем. След като е ясен проблема се преминава към отремонтиране на устройството. След извършеният ремонт Nokia 4.2 се тества за да сме сигурни, че всичко е наред.

Смяна на слушалка на Nokia 4.2. Сервиз за Nokia 4.2

Основната цел на мобилния телефон е да е провеждат разговори чрез него. Затова е важно той да е в изправност и най-вече слушалката и микрофона. При проблем със слушалката на Nokia 4.2 можете да се свържете с нас. Най-честите проблеми свързани със слушалката са:

Слушалката е тиха на Nokia 4.2 и не се чува

Слушалката на Nokia 4.2 пращи и прекъсва

Слушалката на Nokia 4.2 не се чува въобще

Смяна на микрофон на Nokia 4.2

В Nokia 4.2 има няколко микрофона, които отговарят за различни видове разговори. Например ако използвате телефона за разговори по нормалния начин се използва микрофон, който е разположен в долната част на устройството. Ако използвате високоговорител се използва микрофон в горната част на телефона. При проблем с микрофона на Nokia 4.2 без значение кой е, не се колебайте да се свържете с нас.

Смяна на заден капак на Nokia 4.2

Задният капак на Nokia 4.2  лесно може да бъде повреден ако не се използва калъф, който да го предпазва. Разбира се ние можем да се погрижим и за тази част от телефона Ви. В сервиза ни се извършва смяна на заден капак на Nokia 4.2.

???? Намокрен телефон Nokia 4.2

Ако сте намокрили телефона си, Ви съветваме да НЕ опитвате да го поправяте сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите ако намокрите телефона си?
– Изключете устройството и извадете батерията, ако не е капсулована.
– Извадете SIM/micro SD карти. (ако има такива)
– Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да
ви изглежда подсушено външно.

– Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

???? Профилактика на телефон Nokia 4.2

В GSM сервиз Бургас можем да извършим както качествена и бърза диагностика, така и профилактика на вашия мобилен телефон с марката Nokia. След дълга употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в недостатъчно чиста среда, често се налага да освежавате вида на телефона си с периодична поддръжка, за да продължи да ви служи безпроблемно и в бъдеще.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на заден капак на iphone
Сервиз и ремонт на Motorola One Vision

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!