0888 05 76 75

Смяна на стъкло на iphone 11 Pro

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Смяна на стъкло на iPhone > Смяна на стъкло на iphone 11 Pro
Смяна на стъкло на iphone 11 Pro

Смяна на стъкло на дисплей на iphone 11 Pro в град Бургас по най-нова технология

Стъклото на iphone 11 Pro има само защитна функция. То предпазва да не бъде наранен тъчскрийна или дисплея на телефона. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на стъкло на iphone 11 Pro в град Бургас.

Как да разберем дали е счупено само стъклото на iphone 11 Pro или е повреден целият дисплей?

При наличие на пукнатини на екрана, които по никакъв начин не пречат на нормалната функционалност на телефона, на дисплея и на тъчскрийна, това означава, че е счупено само стъклото. За смяна на стъкло на дисплей на iphone 11 Pro са нужни специализирани машини за сервиз и рециклиране на дисплеи. Ние от SN MOBILE разполагаме с нужното оборудване, екип от професионалисти в тази сфера и висококачествени материали за извършване на този вид услуга.

Какво става ако тъчскрийна на iphone 11 Pro не работи или отчита грешно ?

При наличие на проблем с тъчскрийна на iphone 11 Pro, тряба да се смени целият дисплей, защото тъчскрийна на iphone 11 Pro е част от дисплея. Същото се отнася и ако има поражения по дисплея като черни петна, изгорели пиксели, ивици по дисплея или изобщо не свети.

Каква е разликата от смяна на стъкло на дисплей на iphone 11 Pro и смяна на цял дисплей с неоригинален?

Най-голямото предимство при смяна само на стъклото е , че се запазва оригиналния дисплей и тъчскрийн на вашият телефон. Тоест цветовете на екрана, чувствителността на тъчскрийна и качеството се запазват както преди да бъде счупен.

Мога ли сам да си сменя стъклото на дисплея на iphone 11 Pro?

Не е желателно да се опитвате да смените стъклото на iphone 11 Pro сами, защото е нужно професионално оборудване. Най-често след такива опити се поврежда дисплея и трябва да се смени целият дисплей.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас!!

Важно!!!  Без значение дали се сменя само стъкло или цял оригинален дисплей, на моделите iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro MAX излиза съобщение в настройки, че дисплеят не е оригинален. Това е зададено в софтуера на телефона и засича, че телефона не е отремонтиран в оторизиран сервиз за Apple.

???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на iPhone 11 Pro?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Apple, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още: 

Сервиз за iphone 6 Plus

Ремонт на iPhone 8

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!