0888 05 76 75

Смяна на стъкло на iphone 6s

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Смяна на стъкло на iPhone > Смяна на стъкло на iphone 6s
Смяна на стъкло на iphone 6s

???? Смяна на стъкло на дисплей на iphone 6s в град Бургас по най-нова технология

 Стъклото на iphone 6s има само защитна функция. То предпазва да не бъде наранен тъчскрийна или дисплея на телефона. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на стъкло на iphone 6s в град Бургас.

⚙ Как да разберем дали е счупено само стъклото на iphone 6s или е повреден целият дисплей?

При наличие на пукнатини на екрана, които по никакъв начин не пречат на нормалната функционалност на телефона, на дисплея и на тъчскрийна, това означава, че е счупено само стъклото. За смяна на стъкло на iphone 6s са нужни специализирани машини за сервиз и рециклиране на дисплеи. Ние от SN MOBILE разполагаме с нужното оборудване, екип от професионалисти в тази сфера и висококачествени материали за извършване на този вид услуга.

⚙ Какво става ако тъчскрийна на iphone 6s не работи или отчита грешно ?

При наличие на проблем с тъчскрийна на iphone 6s, тряба да се смени целият дисплей, защото тъчскрийна на iphone 6s е част от дисплея. Същото се отнася и ако има поражения по дисплея като черни петна, изгорели пиксели, ивици по дисплея или изобщо не свети.

⚙ Каква е разликата от смяна на стъкло на iphone 6s и смяна на цял дисплей с неоригинален?

Най-голямото предимство при смяна само на стъклото е , че се запазва оригиналния дисплей и тъчскрийн на вашият телефон. Тоест цветовете на екрана, чувствителността на тъчскрийна и качеството се запазват както преди да бъде счупен.

???? Колко време отнема смяна на стъкло на iphone 6s ?

Най-често смяната отнема няколко часа. Това зависи от натовареността на сервиза ни. Но в повечето случай поръчката се изпълнява в рамките на работния ден.

⚙ Мога ли сам да си сменя стъклото на дисплея на iphone 6s ?

Не е желателно да се опитвате да смените стъклото на iphone 6s сами, защото е нужно професионално оборудване. Най-често след такива опити се поврежда дисплея и трябва да се смени целият дисплей.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас!!

Най-честите модели телефони iPhone, на които извършваме диагностика, смяна на стъкло, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

iPhone 4/4s, iPhone 5/5c/5s/SE, iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

???? Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно iPhone 6S мобилни телефони

???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на iPhone 6S?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Apple, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още: 

Сервиз за iPhone 11

Смяна на стъкло на iphone XR

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!