0888 05 76 75

Смяна на камера на iphone

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Смяна на камера на iphone
Смяна на камера на iphone

Смяна на камера на iphone в Бургас

При наличие на проблем свързан с камерата на iphone без значение дали е предна или задна камера можете да се обърнете към нас. Ние от Сервиз за телефони Бургас SN MOBILE предлагаме смяна на камера на iphone в Бургас.

Как да разберем дали камерата е за смяна?

Най-често при изтърване или мокрене на телефона е възможно да се появят проблеми свързани с камерата на iphone. Като например да фокусира добре/надалеч или наблизо/, да има петна по снимката, да има само черен екран при стартиране на камерата.

Мога ли да си почистя камерата?

Покритието на камерите са изключително чувствителни към почистващи препарати или спирт. Възможно е при третиране с такъв тип препарат да повредите трайно лещите и да се наложи смяна на камера на iphone.

Нашият екип от специалисти има нужния опит и техническо оборудване на поправи вашето устройство в максимално кратки срокове. Разполагаме и с широка гама налични части, което ни помага да отремонтираме вашето устройство в изключително кратки срокове, защото знаем колко е важен телефона в днешно време.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на стъкло на дисплей на iphone

Смяна на батерия на iPhone

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА:

Call Now ButtonПозвъни сега!