0888 05 76 75

Дисплей на iphone 6

смяна на дисплей на Iphone 6

Смяна на дисплей на iphone 6 в град Бургас

???? Механични – смяна на счупен дисплей на iphone 6, спукано стъкло, развален тъчскрийн и др.

Неволното изпускане на телефона на земята, може да бъде съпроводено с нарушаване на цялостта на вашето мобилно устройство. Kакто при панела, така и при стъклото на дисплея. В зависимост от силата на удара, различни компоненти биха могли да бъдат разместени или повредени. Kакто видимо, така и в сърцевината на устройството ви. При този тип щета на мобилните устройства, най-често може да пострада лицевата част на телефона. Тя е най-чувствителна при изпускане или натиск. Ние от Сервиз за телефони SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на iPhone 6.

В някои ситуации може да се наложи само смяна на счупено стъкло или смяна на тъчскрийн. Докато в други е наложително да се замени целият дисплеен панел. Възможно е освен смяна на тъчскрийн или дисплей, да се наложи подмяна и на друг компонент. Това се случва, тъй като при по-силен удър някои части в сърцевината на устройството биват разместени. На пръв поглед може и да не са видими, но не е изключено да имате проблем с тях в последствие. Заповядайте за БЕЗПЛАТНА консултация с нашите специалисти, които ще ви насочат и помогнат в решаването на този проблем. Ние извършваме услугата смяна на дисплей на iphone 6.

???? Намокрен телефон и дисплей – ремонт и почистване

Ако се чудите какво да правите когато намокрите телефона си, то определено първото нещо, което трябва да знаете е как да реагирате бързо. Всяка секунда е важна, особено когато устройството е не просто залято с вода, а изпуснато и озовало се със замах в нея. Само забърсването външно няма да помогне, за това е добре да се обърнете към специалист възможно най-скоро. Окислителните процеси, настъпващи в устройството се засилват в зависимост от това колко време е престоял телефонът в тази среда. Водата може да влезе през множество процепи и отвори на телефона ви – буксата за зареждане, буксата за слушалките, говорителя, микрофона, както и през други малки цепнатини. Дисплейният панел също може да пострада при поливане с вода или друга течност. Въпреки, че може да ви изглежда, че всичко с телефона ви е наред в даден момент, НЕ го включвайте в електрическата мрежа.

???? Ивици и маслени петна по екрана на iphone 6

Ако забележите, че телефонът ви променя цветовете си, маслени петна се появят на екрана, ивици се разположат по дължината на дисплея, то вероятно това се дължи на механична повреда, настъпила по-рано при това усторйство. Възможно е тя да не проличи веднага когато се е случила неприятната ситуация с вашия мобилен телефон, а в следствие и при честа употреба да забележите изменения на картината. При силен удър най-често се получават размествания и отлепвания на компоненти, които водят до неясен образ, ивици и петна по екрана. При някои модели телефони, тези маслени петна се получават в следствие на недобре залепен дисплеен панел от производителя. Това, разбира се, е строго индивидуално, но е добре да се знае от потребителите.

Ако имате проблем свързан с дисплея на iphone 6, не се колебайте да се свържете с нашият Сервиз за телефони в Бургас!!!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на батерия на iphone 6S

Смяна на букса за зареждане на iphone 6

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!