0888 05 76 75

Сервиз за Huawei p40 Pro

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Сервиз за Huawei p40 Pro
Сервиз за Huawei p40 Pro

Ремонт и сервиз за Huawei p40 Pro

Примиерата на топ версията Huawei p40 Pro беше на 26.03.2020г. Бяха представени също още 2 модела от тази серия – Huawei p40 и Huawei p40 Pro Plus. Устройството се предлага в 3 варианта на вътрешна памет: 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM, 512GB 8GB RAM. Ние от SN MOBILE предлагаме ремонт и сервиз за Huawei p40 Pro в град Бургас.

Смяна на дисплей на Huawei p40 Pro

Huawei p40 Pro е оборудван с 6.58 – инчов OLED дисплей с резолюция 1200 х 2640 пиксела и заема приблизително 91.6 % от предната част на устройството. Дисплеят поддържа технология за опресняване на екрана с честота 90 Hz. Нашият екип от специалисти има богат опит със сервизирането на мобилни телефони Huawei, особено с топ моделите Huawei p20 Pro и Huawei p30 Pro. При наличие на проблем свързан с дисплеят на Huawei p40 Pro, не се колебайте да се свържете с нас.

Смяна на батерия на Huawei p40 Pro

Батерията на Huawei p40 Pro е с капацитет от 4200 mAh. Тя е вградена и ако се нуждаете от смяна на батерия ние можем да я сменим за вас, защото разполагаме с нужното оборудване и квалифицирани техници. Телефона поддържа бързо зареждане 40w с кабел и бързо зареждане 27w безжично зареждане.

Смяна на камера на Huawei p40 Pro

Huawei p40 Pro е оборудван с 4 камери отзад и 2 селфи камери отпред. Камерите разположени отзад са със следните сензори: 50MP основен сензор f/1.9, 23mm с широка бленда с оптична стабилизация и изцяло нова автофокусна система. (wide). Тя спомага за по-бързо  и по-точно фокусиране върху обектите. Следващият е 12 MP сензор f/3.4 с перископна система, който също е с оптична стабилизация и осигурява 5-кратно оптично приближение, 10-кратно хибридно и до 50-кратно максимален цифров зуум. 

Третата камера е с 40MP сензор със супер-широк обхват и бленда f1.8, като тя се използва предимно за запис на видео. Има технология, която позволява обединяване на 16 пиксела в един. Това позволява заснемането на по-ясно видео при намалена светлина. Освен това се поддържа HDR видео запис и 4К. Четвъртата камера е 3D TOF сензор и служи за събиране на информация за разтоянието до обектите и по-ясното отделяне на предният план от фона. Селфи камерите са със 32MP сензор.

При наличие на проблем свързан с камерата на Huawei p40 Pro, не се колебайте да се свържете със нашият сервиз за телефони. Нашите специалисти ще ви консултират напълно безплатно за най-добрият вариант за сервизиране и ремонт.

Смяна на заден капак 

Задният капак на Huawei p40 Pro е стъклен. Ако не използвате предпазен калъф е много възможно при изтърване на се наруши целостта му у да се напука или счупи. Не се притеснявайте, ние предлагаме смяна на заден капак на Huawei p40 Pro.

Смяна на букса за зареждане 

Как да установите, че имате проблем с буксата за зареждане?

Много често проблемът не е в батерията, а в самата букса за зареждане поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишно използване на телефона. Най-често срещаните проблеми, свързани с буксата за зареждане на Huawei p40 Pro могат да бъдат следните:

  • Телефонът не се зарежда
  • Устройството отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията
  • Батерията се зарежда много бавно
  • Не може да направи връзка с компютър

Намокрен телефон Huawei p40 Pro. Сервиз за Huawei p40 Pro

Ако сте намокрили телефона си, ви съветваме да НЕ опитвате да го поправяте сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите ако намокрите телефона си?
– Изключете устройството и извадете батерията, ако не е капсулована.
– Извадете SIM/micro SD карти. (ако има такива)
– Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
– НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
– Не губете време и го занесете в сервиз за Huawei p40 Pro, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Huawei p30 Pro

Сервиз за Huawei p20 Pro

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!