0888 05 76 75

GSM Сервиз Бургас

SN MOBILE > GSM Сервиз Бургас
GSM Сервиз Бургас

GSM Сервиз Бургас

Ние от SN MOBILE – GSM Сервиз Бургас специализираме в извънгаранционното обслужване и сервизиране на мобилни телефони, таблети, лаптопи и компютри. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и в град София.

Какви модели мобилни телефони сервизираме?

Ние предлага диагностика и извънгаранционен сервиз на всички модели мобилни телефони. Без значение дали имате Nokia или iPhone – ние ще ви помогнем да разрешите проблема с устройството.

Тук сме изброили най-честите марки телефони, които сервизираме:

Какви ремонти извършваме?

Нашият екип от специалисти разполага с нужното образование, опит и специализирано оборудване, което ни позволява да намира проблема бързо и той да бива отстраняват в максимално кратки срокове. Без значение дали проблема е счупен дисплей, развалена букса за зареждане, проблем в платката или друг проблем. Ние ще го разрешим!

Изброили сме част от ремонтите, които извършваме:

Какви резервни части използваме в GSM Сервиз Бургас?

Ние си партнираме с едни от най-големите доставчици на резервни части за мобилни телефони във България и Западна Европа. Това ни позволява да селектираме най-доброто съотношение цена-качество. Предлагаме както оригинални, така и най-високо качество копие резервни части. Разполагаме с широка гама от налични части.

В какъв срок се извършва ремонта?

Ние от SN MOBILE – GSM Сервиз Бургас знаем колко е важен мобилния телефон в днешно време. Поради тази причина се стараем да извършваме голяма част от ремонтите в рамките на няколко часа. При невъзможност срока е 1-2 работни дни. Разбира се, всичко зависи от натовареността на сервиза ни.

Защитена ли е личната ми информация?

Нашият екип разбира важността на защитата и конфиденциалността на личната информация. За нас е нужна парола на екрана ако има такава за да може устройството да бъде тествано изцяло, което допринася за намаляване срока на ремонт и риска от връщане на устройството отново за ремонт. Цялата Ви информация е на сигурно място.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на батерия на телефон и таблет

Ремонт на Лаптопи и Компютри

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!