0888 05 76 75

Сервиз за Samsung A50

Сервиз за Samsung A50

Ремонт на Samsung A50 в град Бургас

Samsung направиха голяма стъпка в битката с китайските мобилни компании за Индийският пазар за мобилни устройства с пускането на Galaxy M серия по-рано тази година. Galaxy M20 е среден клас телефон с перфектни показатели за цената си. Samsung стартираха и нов проект за телефон в средния клас с пускането на Samsung Galaxy A50. Също като Galaxy M20 така и Galaxy A50 предлага изключителни параметри и качество за цената си. Това е първият телефон на Samsung с оптичен сензор за пръстов отпечатък под дисплея, снабден е с новият чип сет Exynos 9610 и голям SUPER AMOLED дисплей и тройна камера. Задният капак е пластмасов, но е направен така да изглежда като истинско стъкло. Такова е и усещането когато го държите в ръка. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата Сервиз за Samsung A50.

Смяна на дисплей на Samsung A50

При изтърване на телефона е възможно да се появят поражения по дисплея-това са ивици, изгорели пиксели, черни петна или въобще да няма картина.Ако това се случи решението е смяна на дисплей на Samsung A50.Ние от Сервиз за Телефони Бургас SN MOBILE разполагаме с нужното оборудване, опит и технически умения за да подменим екрана на Вашият Samsung А50 и да му върнем блясъка отново.

Смяна на стъкло на Samsung A50

Ако вашият екран е напукан, но всичко си работи по него като тъчскрийна и има картина, ако по-горе споменатите симптоми за счупен дисплей липсват, означава че е счупено само стъклото на Samsung A50.Нашият сервиз разполага с оборудването за смяна на стъкло на Samsung A50 по най-модерна технология, която се използва от компаниите по цял свят.Смяната на стъклото е сложен процес, но най-важното е че се сменя само стъклото и се запазва оригиналния дисплей на Samsung A50.И разбира се цената е по-ниска отколкото да смените целият дисплеен модул с оригинален.

Смяна на букса за зареждане на Samsung A50

Имате проблем със зареждането на Samsung A50? Постоянно се налага да намествате зарядното в определена посока да зарежа? Няма нужда да се измъчвате.Ние ще сменим износеният модул в максимално кратки срокове за да може отново да се радвате на Вашето устройство.

Смяна на батерия на Samsung A50. Сервиз за Samsung A50.

Всяка батерия на мобилен телефон има определен брой цикли на зареждане.С времето батериите губят способността си да задържат енергията за по-дълъг период от време.Зареждането в кола също не е препоръчително особено ако зарядните не са добри.Това може не само да повреди батерията на Samsung A50, но и да навреди на захранващия блок на Samsung A50.Ето и някои от симптомите на изхабена батерия:

  • Телефонът не се включва
  • Батерията на телефона пада много бързо
  • Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
  • Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
  • Батерията на телефона е подута

Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!
Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена. Важно: Батерията на Samsung A50 не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова

По-горе стана въпрос и за задният капак на Samsung A50.Той е направен така, че да изглежда че е стъкло, но не е.Това не му пречи да бъде счупен при изтърване.Ако се случи това ние можем да сменим капака за Вас.

Смяна на камера на Samsung A50

Някои от най-често срещаните проблеми, свързани с камерите (предна или задна) могат да бъдат:

  • Телефонът е изпускан и при удара е натъпило нарушение на компонентите на камерата
  • Камерата не може да фокусира образа
  • Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран
  • Когато сте направили снимки с камерата, на тях сe виждат черни петна

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung A10

Сервиз за Samsung A40

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!