Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

ремонт на xiaomi mi 6 x

Ремонт на Xiaomi GSM телефони

Xiaomi Tech е китайска компания, основана през 2010 г. Първият смартфон Mi1 е обявен през август 2011 г. Той е доставян с вграден фърмуер MIUI, базиран на Android. Предлага се и версия на устройството с чист Android. Бързо след това марката набира скорост и следващата година пуска новият модел телефон Mi2. Той е с процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, 1.5 GHz четириядрен чип Krait с 2 GB и графичен процесор Adreno 320. На 24 септември 2013 г. компанията обявява, че е продала повече от 10 милиона устройства Mi2 в течение на 11 месеца. Благодарение на сравнително ниската му цена и отлични параметри телефоните на марката се налагат доста бързо на пазара на смартфони.

Поради нестандартното име на марката, Xiaomi бива произнасяно по различни начини от потребителите, които също са толкова объркани в това отношение. Малко известен е фактът, че Xiaomi всъщност се произнася Шаоми, а не Ксиаоми или Ксиоми, както е по-популярно да го чуете. В интернет има множество видеа по темата, където вице президентът на компанията разяснява правилното название на марката.

В GSM Сервиз Бургас извършваме ремонти на всички модели телефони с марката Xiaomi. Заповядайте да получите безплатна консултация от нашите специалисти!

Шаоми (ксиаоми) мобилни телефони набират все по-голяма популярност у нас. Именно за това и нашия екип от специалисти е обучен да извършва ремонтни дейности на всички модели на тази марка. Ето какви са всички поправки, които правим в нашия сервизен център:

📱 Смяна на дисплей, стъкло, тъчскрийн или дисплеен модул на Xiaomi

Ако вашият екран е с напукано стъкло, изцяло счупен, изобщо не свети или е повреден поради изпускане или друга причина, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на тъчскрийна на Xiaomi се изисква специализирана техника и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или удар на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди и нарушения на компоненти, които да засегнат и други детайли и части на вашето устройство.

🔋Смяна на батерия на Xiaomi

Как да разберете ако имате проблем с батерията на телефон Ксиаоми / Шаоми:

 • Телефонът не се зарежда изобщо
 • Телефонът не се включва след зареждане в кола
 • Батерията на телефона пада много бързо
 • Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
 • Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
 • Батерията на телефона е подута
 • Телефонът не се включва

💧 Ремонт на намокрен телефон Xiaomi

Както при всички други модели мобилни телефони, така и тук водата е пагубна за телефона и техниката като цяло.

Какво трябва да направите, ако намокрите своя Xiaomi телефон?

 1. Изключете устройството напълно.
 2. Извадете SIM карта. (ако има такава)
 3. Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
 4. НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
 5. Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Xiaomi

ремонт на xaomi телефонОсвен гореспоменатите ремонтни дейности, ние в GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с разкодиране на телефон, премахването на китайските йероглифи и поставянето на кирилица на телефона ви, за да може той да функционира пълноценно и на територията на Европа и България.

📢 Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно Xiaomi

📲 Кои модели телефони Xiaomi поправяте?

Ние в GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с ремонта на следните модели телефони Xiaomi: Redmi Note 4,  Mi 5c, Mi 6, Mi A1, Mi A1 (5X), Mi Max 2, Mi Mix 2, Mi Note 3, Redmi 4 (4X), Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi 5a, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5A (Redmi Y1 Lite), Redmi Note 5A Prime (Redmi Y1), Black Shark, Mi 8, Mi 8 Explorer, Mi 8 SE, Mi A2 (Mi 6X), Mi A2 Lite, Mi Max 3, Mi Mix 2s, Redmi 6, Redmi 6 Pro, Redmi 6A, Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus), Redmi Note 5 AI Dual Camera, Redmi Note 5 Pro, Redmi S2, както и всички останали модели на марката.

💰 Колко струва ремонта на телефон Xiaomi?

Цената за конкретния ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

☎ Как мога да се свържа с вашия сервиз за Xiaomi ремонт?

Можете да се свържете с нашите специалисти на тел: 0888 05 76 75, както и по мейл: sn.burgas@gmail.com или на място в сервизния ни център в Бургас: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16. Ако не сте от града, можете да изпратите своя мобилен телефон за поправка по куриер, а ние ще го оправим и ще ви го изпратим обратно. За повече детайли относно процедурата по изпращане на телефон по куриер, моля свържете се с човек от нашия екип.

Не се колебайте и ни потърсете!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Позвъни сега!