Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Софтуерни ремонти

Софтуерна поддръжка на смартфони

Този вид ремонти се случват изцяло в „сърцето“ на вашето устройство. Дали става дума за прехвърляне на информация, софтуерен ъпдейт или инсталиране на български език на телефона ви – НИЕ ще ви помогнем! Софтуерната поддръжка е задължителна за всяко смарт устройство, ако искате то да функционира без грешка.

Фирмите производители на мобилни телефони неколкократно през годината пускат различни ъпдейти (обновления) на своя софтуер. Понякога те засягат частично или изцяло производителността, а понякога са съсредоточени върху визуалните особености и функционалностти на дадената операционна система. Погрешно схващане е, че чрез инсталирането на тези обновления ще забавите или „повредите“ телефона си. Напротив. Целта на ъпдейтите е да изгладят проблемите на операционната система, за да може по-лесно и плавно да фунционира тя.

Обикновено, различните производители има официален софтуер (official firmware), който е достъпен за сваляне и инсталиране от всеки потребител.  Например, при Apple, той е достъпен в сайта на iTunes, а при Samsung – на официалния им сайт.

Разбира се, това далеч не са всички софтуерни услуги, които предлагаме. За повече информация, моля обърнете се към някой от нашите специалисти.

Имате нужда от софтуерна поддръжка? Обадете ни се!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Позвъни сега!