Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Смяна на дисплей /стъкло

На пръв поглед, може да изглежда, че всичко, което трябва да се извърши като ремонт на телефона ви, е само смяна на дисплей/стъкло, а всъщност да се наложи смяна на тъчскрийн, ремонт на LCD матрица или осветление. Консултирайте се с наш специалист!

За да сте сигурни какъв точно е проблема и как да процедирате по отстраняването му, можете да се доверите на нашите специалисти. Те ще ви консултират БЕЗПЛАТНО и ще отговорят на всичките ви въпроси.

Смяна на дисплей, стъкло, тъчскрийн

Подмяната на дисплеи на различни марки е съпроводена с множество особености относно конструкция и закрепване при конкретните модели. Устройството на смартфоните се различава от това на други такива със сензорни дисплеи в това, че при „умните“ телефони има свързани дисплеен блок, сензори, LCD матрица и защитно стъкло. В някои случаи този блок е възможно да не подлежи на разглобяване поради фабрични особености. При такава необходимост, се налага подмяна на целият дисплеен блок, вместо само един от компонентите.

Неволното изпускане на телефона на земята, може да бъде съпроводено с нарушаване на цялостта на вашето мобилно устройство, както при панела, така и цялостта на стъклото на дисплея. В зависимост от силата на удара, различни компоненти биха могли да бъдат разместени или повредени – както видимо, така и в сърцевината на устройството ви.

 

Забележка: При поправка на дисплей/ тъч скрийн на смарт устройство (мобилен телефон или таблет), GSMservice Бургас НЕ носи отговорност, ако по някаква причина бъде нарушена цялостта на лицевата част на телефона/таблета след като е напуснал сервиз и е предаден на клиента( например при изпускане, удряне и т.н). Ако устройството ви дефектира след като вече ви е било върнато и без външна намеса, ви молим да се свържете допълнително с нас, за да установим проблема.

Не се колебайте и ни потърсете!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Позвъни сега!