Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Смяна на батерия

Подмяна на батерия на телефон/таблет

Ако батерията на телефона ви пада бързо след като е изключена от зарядното устройство, то тя трябва да бъде сменена. Освен, че предизвиква неудобство това да държите телефона си постоянно включен в ел. мрежата, то това също така не е добре и за самото устройство.

Има множество индикации, които телефона ви дава, за да разберете, че има проблем именно с батерията му. Някои от тях са:

  • Рестартиране или изключване на телефона от самосебе си
  • Телефонът има нужда да бъде зареждан неколкократно през деня (без да е използван)
  • Достигането до определени проценти при зареждане и невъзможността да бъдат надхвърлени (напр. телефонът ви успява да се зареди само до 57% и не повече)
  • Бързо зареждане, а след това падане на батерията в момента, който устройството не е вкл. към ел. мрежа
  • Подуване на батерията на телефона

 

Разбира се, това са само част от най-честите проблеми, с които се срещат нашите клиенти. Без значение с какво точно е свързан той, заповядайте при нас, за да получите навременна и надеждна помощ за отстраняване на повредите по вашия телефон.

 

Причини за повредена батерия на телефон

Причините могат да бъдат много и най-различни – в следствие от изпускане или удар, намокряне на мобилния телефон, некачествено зарядно устройство (най-често се случва заради различни китайски реплики на оригинални зарядни устройства), ако телефонът е бил изложен на екстремни температурни условия (студ / жега), фабричен дефект и пр. Както споменахме, е възможно да забележите по различен начин, че батерията ви е дефектирала. Видим признак за смяна е и подуването и. В такива случаи е добре да се обърнете към специалист незабавно, тъй като подуването на батерията може да попречи на правилното функциониране на други елементи от телефона, напукване на дисплей или корпус, и това да ви коства допълнителни средства за по-щателен ремонт, в случай, че те бъдат засегнати.

Също така, е добре да знаете, че подутата батерия има риск от запалване! Именно за това ви препоръчваме, да НЕ ДЪРЖИТЕ ПОДУТИ БАТЕРИИ вкъщи!

Това се дължи на химичните реакции, които протичат в нея и увеличават налягането. При натрупване на газове в батерията и вече установеното налягане, в момента в който газовете имат контакт с кислород, се запалват и стават опасни!

Нашите специалисти ще се погрижат за своевременно отстраняване на проблема с вашата батерия, за да продължите да се радвате на телефона си още дълго време.

 

При нас получавате 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ при ремонт за смяна на батерията!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Позвъни сега!