Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Ремонт след намокряне

Сервиз за намокрен телефон

Намокрянето – един от най-големите врагове на вашия смартфон. И макар и вече да има модели и марки, които предлагат водоустойчиви телефони, то не всички масово използвани устройства могат да се похвалят с тази привилегия. Понякога, колкото и да е внимателен човек, ситуациите в живота са толкова пъстри, колкото и дисплея на току-що наводнен мобилен телефон. И ако някога се доверявахме на мълвата за държането на телефона в ориз за няколко дни, то вече съвсем спокойно можем да кажем, че ви трябва по-специализирана помощ.

Заповяйдате при нас, за да спасим вашето устройство!

Какво трябва да направите, ако намокрите телефона или таблета си?

  • Изключете телефона/таблета и извадете батерията, ако не е капсулована. Извадете SIM/micro SD карти. (ако има такива)
  • Подсушете устройството до колкото е възможно.
  • Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони.

Съветваме ви да НЕ опитвате да извършвате ремонта сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да е невъзможно, дори от специалисти. Влагата, вече проникнала в устройството, може да бъде почистена само със специални инструменти и от добре квалифицирани лица, тъй като окислителните процеси са започнали в момента на досег на процесорните платки с течността.

Също така ви съветваме да не прибягвате до алтернативни на кърпата методи за сушене на намокрен телефон. Сушенето със сешоар, в микровълнова печка или прахусмокачка обричат телефонът ви на мигновенна смърт.

Поради естеството и особеностите на ремонта след намокряне, това е единствената услуга, за която не даваме гаранция. Консултирайте се с нашите експерти за допълнителна информация.

Намокрили сте телефона си? Свържете се с нас!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Позвъни сега!