Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Специализиран GSM сервиз в гр. Бургас

 

В сервизния център на GSM Сервиз Бургас, ние предлагаме широк спектър от  услуги и ремонти, диагностика, профилактика, смяна на компоненти, но това съвсем не е всичко. Тъй като се стремим да предложим най-доброто качество на услугата, ние работим с мрежа от сервизи и наши партньори за оптимални резултати. Най-честите запитвания, получавани от клиенти са относно:

В GSM Сервиз Бургас можете да  се възползвате освен от безплатна консултация, така и от стойностен съвет от експерти в областта. Извършваме ремонти и извънгаранционно обслужване на почти всички марки и модели мобилни телефони и таблети, които има на световния и местен пазар, сред които iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Lenovo и много други.

 

Понякога, нашите клиенти се опитват сами да ремонтират компонента, който не работи в домашни условия и за жалост много често, процедирайки по този начин, проблемът се задълбочава, вместо да бъде премахнат. Ако нямате опит в областта на мобилните устройства и поправката им, съветваме ви да се допитате до специалист какво трябва да се направи, за да се отстрани проблема.

Възползвайте се от нашата БЕЗПЛАТНА консултация, за да получите навременен съвет от вещи в областта професионалисти!

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Позвъни сега!