Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75
Новия iPhone XS 2018 – проблеми със зареждането, wireless и камерата

Новия iPhone XS 2018 – проблеми със зареждането, wireless и камерата

Голяма вълна от потребители, закупили най-новия iPhone XS свидетелстват за проблеми, още в първите часове след закупуване.

 

Ние от GSM сервиз Бургас уважаваме всички брандове мобилни телефони и сме привърженици на добре свършената работа по всяко едно устройство, без значение от марката и модела. Тъй като много от нашите клиенти са почитатели на Apple, решихме да обърнем внимание на последните новини около компанията и най-новите продукти. Преди около 2 седмици се състоя ежегодното събитие по обявяване на най-свежите и нови допълнения от марката. Там бяха представени следващ модел Apple Watch Series 4, iPhone XS, iPhone XS Max и iPhone XR.

Read more

Видове SIM карти – Standart SIM, Nano SIM, Micro Sim

Видове SIM карти – Standart SIM, Nano SIM, Micro Sim

Объркани сте относно различните видове SIM карти? Ние ще ви обясним различните типове и как да ги използвате.

В случай, че не знаете дали вашия телефон има Micro SIM или Nano SIM, ние сме събрали информация по темата, която да ви помогне да разберете разликите и употребата им.

Read more

ОЕМ и Видове резервни части за мобилни телефони

ОЕМ и Видове резервни части за мобилни телефони

Може би сте се чудили защо когато посетите GSM сервиз за поправка на телефон, цените за един и същ ремонт варират толкова много? Ще ви кажем – всичко зависи от качеството на частите, които се използват за конкретната дейност. Тъй като съществуват различни по квалитет компоненти, решихме да разясним защо има разлика в цените и какво представлява всъщност тя.

Read more

4 начина да поправите счупен дисплей

4 начина да поправите счупен дисплей

Eкранът на телефона ви е счупен. Случва се и на най-добрите сред нас. Добрата новина e, че не е задължително да се насочвате към магазина за техника, за да си купите нов. Най-доброто нещо, което може да направите е да го занесете на ремонт моментално след като се е случила ситуацията. Едно единствено пропукване може да влоши нещата и с течение на времето и да доведе до напълно упропастен екран. „Свободните“ начупени малки парченца стъкло по екрана са и доста опасни, особено когато са в постоянен контакт с лицето и ръцете ви. Нещо, което е доста малко известно е, че пукнатините и липсващите стъкълца по екрана могат да предизвикат опасност за околната среда и излъчват вредни емисии, които са токсични. Read more

6 от най-честите причини за поправка на iPhone

6 от най-честите причини за поправка на iPhone

За много хора, Айфонът е неразделна част от живота им и именно за това, ако се случи нещо с него, животът им се преобръща наопаки. Това, от една страна, е нормално, тъй като в днешно време доста хора използват мобилните си телефони освен за разговори, и за работа и съхранение на важна информация, която да е леснодостъпна. А при евентуална повреда на телефон от такъв клас, е добре да се доверите на хора с опит в ремонта на смартфони и дълбоки познания в областта, за да сте сигурни, че ще направят най-доброто. В GSM сервиз Бургас се отнасяме с внимание към детайла, защото знаем колко е ценен и важен за вас вашият мобилен телефон.

Read more

Защо не трябва да се опитвате да поправяте счупен дисплей сами вкъщи

Защо не трябва да се опитвате да поправяте счупен дисплей сами вкъщи

Има само няколко неща, които са по-лоши от това да си изпуснеш телефона, да го вдигнеш и да видиш, че екранът е на стотици малки парчета. За жалост, този проблем е доста широкоразпространен и в наши дни е много трудно да се намери човек, който не се е сблъсквал със строшен дисплей поне веднъж в живота си. За много хора, напукания дисплей е знак, че трябва да си купят нов телефон, а за други – просто лош късмет.

Read more

Как да защитите устройството си срещу пробив в сигурността?

Как да защитите устройството си срещу пробив в сигурността?

Може би знаете, че 28 януари беше титулуван за Ден на Поверителността на Данни и това е една добра причина да си спомним за него. Въпреки, че милиони мобилни устройства навлизат на пазара всеки ден, сигурността често остава на задна страна. Ако използваме новините напоследък, за да ни научат нещо свързано с пробива на данни и хакерстването, то това е именно, че сигурността, неприкосновенността и личния живот са по-важни от всякога.

Read more

Позвъни сега!